Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM, δημιούργησε και λειτουργεί από το 2001, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ACTIVUM group.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν η πολύπλευρη εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο και η αγάπη για την παροχή δυναμικής εκπαίδευσης των στελεχών που αποτελούν τις Κεντρικές Υπηρεσίες του ομίλου, συνδυάστηκε με τον επαγγελματισμό και την γνώση ειδικών επιστημόνων.

Η εκπαιδευτική μέθοδος ACTIVUM, η βέλτιστη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού, η άριστη οργάνωση, διαχείριση & λειτουργία του Φροντιστηρίου, έδωσε στους μαθητές μας, όλα αυτά τα χρόνια τις καλύτερες προοπτικές επιτυχίας στις επιλογές τους.

Ο στόχος για την προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών, υπήρξε από την αρχή απαραβίαστη αρχή και δέσμευση για όλους μας.

Σήμερα ο Εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM, με την πολυετή εμπειρία και την εντατική έρευνα των στελεχών του, είναι σε θέση να προσφέρει μια νέα δυναμική σε όλο το φάσμα της μη τυπικής Εκπαίδευσης, με βάθος χρόνου και όραμα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε μαθητές όλων των βαθμίδων, σε φοιτητές, αλλά και σε ενήλικες.

Το σύγχρονο εκπαιδευτήριο, θα πρέπει να συνδυάζει την υποστήριξη τμημάτων μελέτης μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, την προετοιμασία μαθητών Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, την παροχή βοήθειας σε φοιτητές (μαθήματα, εργασίες,..), την εκμάθηση ξένων γλωσσών, την παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, την διενέργεια εξειδικευμένων σεμιναρίων, αλλά και την απόκτηση και πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής.

Η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση ή πολυχώρος εκπαίδευσης (multibrand unit), υλοποιείται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ACTIVUM που εκπροσωπώ και ο οποίος αναπτύσσεται πανελλαδικά με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) !

Με εκτίμηση
Μυλωνάς Χρήστος
Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτικού ομίλου ACTIVUM GROUP

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved