Τον Ιούνιο του έτους 2001, πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας του πιλοτικού φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ACTIVUM group.

Στο χρονικό διάστημα 2002-2011, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση ανάπτυξης κατά την οποία ιδρύθηκαν και λειτουργούν εννιά (9) παραρτήματα, εκ των οποίων τα 3 λειτουργούν στην Αθήνα και από 1 λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Μουζάκι, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη (περιοχή Χαριλάου).

Στο χρονικό διάστημα 2011-2020, διανύεται η δεύτερη φάση κατά την οποία ιδρύθηκαν και λειτουργούν ακόμη πέντε (5) παραρτήματα, εκ των οποίων τα 3 λειτουργούν στην Αθήνα, ενώ τα 2 λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Αγ. Ιωάννη Καλαμαριάς & Ν. Ευκαρπία), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των παραρτημάτων στα δέκα πέντε (15). Στο χρονικό αυτό διάστημα εμπλουτίστηκε & τυποποιήθηκε το εκπαιδευτικό μοντέλο στα εκπαιδευτήρια ACTIVUM group, με την παροχή νέων υπηρεσιών, που αφορούν όλο το φάσμα της μη τυπικής εκπαίδευσης (μελέτη για μαθητές δημοτικού, εκμάθηση ξένων γλωσσών, πιστοποίηση πληροφορικής, εκπαίδευση ενηλίκων, συμβουλευτικές υπηρεσίες στον επαγγελματικό προσανατολισμό, εξειδικευμένα σεμινάρια,..).

Ήδη σήμερα το δίκτυο Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM group, με τα 15 παραρτήματα, στα οποία παρέχονται εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αποτελεί έναν εκπαιδευτικό όμιλο με αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα.

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved