Φίλοι επιχειρηματίες, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί...

Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελληνική αγορά εργασίας έχει καταστεί κυρίως αγορά Παροχής Υπηρεσιών, γεγονός που καθιστά την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ελκυστική επενδυτική πρόταση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ACTIVUM πρώτος στο χώρο των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, διαμόρφωσε σύστημα ανάπτυξης με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising), ώστε σήμερα να αποτελεί με το αναγνωρίσιμο σήμα, την πολύχρονη εμπειρία και το ήδη διαμορφωμένο εκπαιδευτικό μοντέλο ACTIVUM την πλέον κατάλληλη επενδυτική πρόταση.

Η εκπαιδευτική-επενδυτική πρόταση μας, αποτελεί αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και εντατικής έρευνας και προσφέρει μια νέα δυναμική σε όλο το φάσμα της μη τυπικής Εκπαίδευσης, με βάθος χρόνου και όραμα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση στον Συνεργάτη μας.

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου η εκπαίδευση αποτελεί έναν παραδοσιακό επιχειρηματικό χώρο μια ολοκληρωμένη πρόταση εκπαιδευτηρίου, που να συνδυάζει την υποστήριξη τμημάτων μελέτης μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, την προετοιμασία μαθητών Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, την παροχή βοήθειας τόσο σε φοιτητές (μαθήματα, εργασίες,..), όσο και αποφοίτους Πανεπιστημίων (μεταπτυχιακά, πιστοποίηση γνώσεων,…), την εκμάθηση ξένων γλωσσών, την παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, την διενέργεια εξειδικευμένων σεμιναρίων, αλλά και την απόκτηση και πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής, μπορεί να δώσει συνολικές λύσεις σε αυτή την ανάγκη.

Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση εκπαιδευτική πρόταση ή πολύχωρος εκπαίδευσης (multibrand unit), υλοποιείται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ACTIVUM, που εκπροσωπώ και ο οποίος αναπτύσσεται πανελλαδικά με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)!

Αν είσαι δραστήριος εκπαιδευτικός, με επιχειρηματικές βλέψεις και διάθεση επενδυτικής δραστηριότητας, σου προτείνουμε να τολμήσεις. Το Εκπαιδευτήριο ACTIVUM group αποτελεί πλέον μία δημιουργική και προσοδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της εκπαίδευσης, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με δυναμική ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα. Εμείς θα είμαστε κοντά σου, διότι το όνειρό σου είναι η πραγματοποίηση του δικού μας ονείρου.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM, φιλοδοξεί να δώσει σε κάθε Εκπαιδευτικό-Επιχειρηματία, την δυνατότητα να επενδύσει στην δυναμική της εκπαίδευσης, προσφέροντας σε αυτόν, τις βέλτιστες προοπτικές επιτυχίας.

Με εκτίμηση
Μυλωνάς Χρήστος
Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτικού ομίλου ACTIVUM GROUP

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved