Οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ACTIVUM, αποτελούν ξεχωριστή εταιρία η οποία, είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου των Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM group.

Οι Κεντρικές Υπηρεσίες διαθέτουν:

  1. Εκδοτικό τμήμα το οποίο είναι υπεύθυνο για την συγγραφή, στοιχειοθεσία, καλλιτεχνική επιμέλεια και έκδοση Εκπαιδευτικού υλικού για όλες τις τάξεις του Λυκείου.
  2. Τμήμα marketing το οποίο είναι υπεύθυνο για την έρευνα αγοράς σχετικά με την ίδρυση νέων φροντιστηρίων, για την έκδοση πρωτότυπου Διαφημιστικού υλικού, για την σύνταξη και τήρηση των ετήσιων διαφημιστικών προγραμμάτων του Ομίλου αλλά και για την οργάνωση διαφόρων διαφημιστικών εκδηλώσεων, εγκαινίων και προωθητικών ενεργειών στα διάφορα ΜΜΕ.
  3. Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον επαγγελματικό Προσανατολισμό, το οποίο είναι υπεύθυνο για την διενέργεια Ειδικών Τεστ (Εύρεση Κλίσεων, Ικανοτήτων, Επαγγελματικού προσανατολισμού,…), για την διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων και ημερίδων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ημέρα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Διαχείριση Χρόνου,...) και για την έκδοση ενημερωτικών και συμβουλευτικών βιβλίων («Σπουδάζω στην Ελλάδα», Ετήσιος Οδηγός Σπουδών...).

Διεύθυνση Κεντρικών Υπηρεσιών: Ερμού & Ευαγγελιστρίας 7 (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) - ΑΘΗΝΑ
Γενικός Διευθυντής: Μυλωνάς Χρήστος – Χημικός
Τηλ. 210.2586587, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Λειτουργίας: Δημητροκάλλης Κυριάκος
Τηλ. 211.012.1410, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, οι Κεντρικές Υπηρεσίες του ομίλου για την ανάπτυξη και υποστήριξη των franchisee’s δημιούργησαν τα αντίστοιχα τμήματα, τα οποία πλέον παρέχουν όλες τις υπηρεσίες των Κεντρικών Υπηρεσιών με αμεσότερο τρόπο.

Διεύθυνση: Μαραθώνος 25 - ΞΑΝΘΗ
Τηλ. 25410.25705, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνοι: Αλεξόπουλος Παναγιώτης - Φυσικός & Καρατσάης Γιώργος - Οικονομολόγος

Διεύθυνση: Γρηγορίου Σακκά 7 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. 26510.20493, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Βλάχος Κωνσταντίνος – Καθηγητής Πληροφορικής

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved