Ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM, ανιχνεύοντας τις σύγχρονες ανάγκες επιμόρφωσης, δημιούργησε το εξειδικευμένο τμήμα παραγωγής & διοργάνωσης Σεμιναρίων.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την παροχή των απαιτούμενων γνώσεων, για την κάλυψη αναγκών της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Η επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων κάθε σεμιναρίου, οφείλεται στην επιλογή της κατάλληλης ομάδας εισηγητών, η οποία συνδυάζει εισηγητές με κορυφαία θεωρητική κατάρτιση και εισηγητές με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο τους και αποδεδειγμένα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Στόχος όλων των σεμιναρίων είναι η παροχή υποστήριξης, με λύσεις, με νέες προτάσεις, με το συνεχώς ανανεούμενο εκπαιδευτικό υλικό, σε

  • σε Σπουδαστές, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές η ανέργους, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δεξιότητες για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας,
  • σε εργαζόμενους, που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες για να αλλάξουν χώρο εργασίας,
  • σε εργαζόμενους, που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες, για να βελτιώσουν τη σταδιοδρομία τους,
  • σε ελεύθερους επαγγελματίες, που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στο οποίο επιχειρούν.

Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες ακολουθώντας μία μεθοδική, συστηματική και ολοκληρωμένη διαδικασία, αποκτούν ουσιαστική και έγκυρη βοήθεια, για να υλοποιήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved