Περιγραφή

Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες της αγοράς, με ειδικότητα στο ψηφιακό marketing, και βιογραφικά πλούσια σε διδακτική εμπειρία αλλά και εμπορικές συνεργασίες διεθνούς εμβελείας, θα σας δείξουν τον δρόμο προς την ολοκληρωμένη γνώση στην συνδυαστική χρήση των ψηφιακών εργαλείων. Το πρόγραμμα του DPM περιλαμβάνει ομαδικές εργασίες σε on-line Marketing Campaign Projects, που θα επιλεχθούν και θα αναπτυχθούν από τους εκπαιδευόμενους σε συνεργασία με την ομάδα των εισηγητών, σε όλη την διάρκεια των μαθημάτων.

Είναι το σεμινάριο για μένα;

Νεοεισερχόμενους στην αγορά του ψηφιακού marketing, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλακούν επαγγελματικά με τον τομέα παροχής υπηρεσιών digital, ενός επαγγελματικού χώρου εξαιρετικά ανερχόμενου, αλλά και ανταγωνιστικού.

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στον στοχευμένο σχεδιασμό προώθησης των προϊόντων τους, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που τους παρέχονται στο ψηφιακό περιβάλλον.

Επαγγελματίες του τομέα του Marketing, που επιθυμούν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους , και να συντονίσουν την στρατηγική τους, μέσω των εργαλείων του ψηφιακού promotion.

Σπουδαστές ή μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους ή να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του ψηφιακού marketing.

Οποιουσδήποτε ψάχνουν να εφαρμόσουν ψηφιακές δεξιότητες μάρκετινγκ στις τρέχουσες θέσεις εργασίας τους ή να αποφασίζουν να αλλάξουν τις σταδιοδρομίες τους, προς τον κόσμο του Digital Marketing.

Για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται από κορυφαίου επιπέδου εκπαιδευτές, όσον αφορά την θεωρητική προετοιμασία, και από έμπειρα στελέχη με ενεργό δράση στην σύγχρονη ψηφιακή αγορά, υπεύθυνους Digital Marketing με αποδεδειγμένη επιτυχημένη πορεία σε κρίσιμους τομείς όπως:

  • Οργάνωση ψηφιακής εμπορικής πολιτικής
  • Marketing και σχεδιασμός
  • Inbound Marketing
  • Πολιτική χρησιμοποίησης των ψηφιακών εργαλείων προώθησης
testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved